Válasz erre: Zirci Apátsági Búza

@alehunter: sajnálom, hogy így érzed. Mivel ott voltam a dolog születésénél, drukkoltam neki és felfogtam, hogy a cél nem egy igazi craft-beer, hanem az, hogy jobb, izgalmasabb, kulturális marketinggel beállni a Heineken helyére, nem is úgy értékeltem a söröket, ahogy azt tettem volna, ha egy alanyi sörfőző bocsátja ki ezeket. Igyekeztem a helyén kezelni, én sem gondolom, hogy zseniálisak ezek a sörök, de nem sok értelmét láttam kritikusként "büntetni" a sztorit, ami egy szinten mégiscsak annak a jele, hogy Magyarországon diverzifikálódik a sörmezőny, és új lehetőségek nyílnak, ami mégiscsak a jobb sörkultúra irányába mutat. Azt hiszem ez a blog már rég nem arról szól, hogy megmondom, mi a finom és mi a szar, nem közvetlen fogyasztási tanácsokat adok, hanem a sörkultúra fejlődését dokumentálom, különös tekintettel a saját tevékenységemre:)Az eredeti cikk itt érhető el

Leave a Reply