Szimpla Dupla Bár

Név: Szimpla Dupla Bár
Cím: Budapest
VII. ker., Kertész utca 48.
www.szimpla.hu/index3.htm
3219119
Nyitvatartás: H-Sz: 10-02
V: zárva
Csapolt: Zlaty
Soproni
Dreher 450 Ft
Pilsner 550 Ft
Helyiség, kat.: 2010-et valami jó hellyel akartam kezdeni, ezért jöttem ide. Sokat vártam, de még annál is többet kaptam tőle.
A földszinten úgy másfél tucat ülőhely, a felső szinten meg egy nagy galéria, rusztikus hangulattal: fakanálfüzér, régi üvegek, bútorok, újságpapír-plafon. Tíz négyes asztal, könyöklő négy bárszékkel. Fehér fal, barna bútorok és hajópadló, kellemesen tompa világítás. Singer-varrógép-lábú asztal, rusztikus fogasok.
Aztán elindulok a pince felé, és azt hiszem, itt fel is adom az ülőhelyek számlálását, mert azokból van bőven, másrészt egy alagútrendszerbe jutok, amin keresztül, és amiből följőve egy másik földszint és egy másik galéria közelíthető meg… Persze, hiszen hát Dupla! Csak ámulok és bámulok. Minden második asztal és tárgy egy műremek, és a sör is rendben van. A félhomály és ez az erős atmoszféra teljesen elbűvöl – annyira, hogy nem szégyellem leírni ezt a szót.
Ezt a helyet muszáj megismernetek, gazdagabbak lesztek, amikor kijöttök, még ha el is isszátok az összes pénzeteket. Nagyon meg van csinálva, és tényleg jó zenék mentek.
Azóta visszatértem már ide párszor, bármikor szívesen beülök ide.
Törzsközönség: Szimpatikus fiatalok a beszélgetős, gondolkodós fajtából.
Kiegészítők: táblás játékok, kártya, wifi, csocsó, vetítő, koncertek, programok
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben, de a lányoknak fejlámpa kell 🙂
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
4
Időszak: 2010. január

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Az eredeti cikk itt érhető el

Leave a Reply