Róth Zoltán – Távoli Galaxis (1.)

Most, hogy lecsengett a Főzdefeszt és mi is visszacsöppentünk a „melyiket is kóstoljam? melyiket? nem tudok dönteni!” érzésből a munkás hétköznapokba, próbáljuk frissebb szemmel is górcső alá venni a hétvégénket.

Sokat kóstoltunk, sokfélét, vegyes véleménnyel. De senkit nem tisztünk megítélni, ezért csak a pozitívumot emelnénk ki, főleg IPA szemszögből. Ami pedig nem más, mint a Róth Zoltán Távoli Galaxisa. Nálunk a hétvége abszolút nyertese ez a bérfőzetben készült, galaxy komlóval megpakolt IPA. Erről az egzotikus íz és illatorgiát magából kilövellő IPA-ról részletesebben még meg fogunk emlékezni. Egyrészről mert jó lenne újból kóstolni és mélyebben elmerülni benne, másrészről, mert, őőő, jó lenne újból inni.

A helyszínen le se esett (szombat este volt, az egész napos kóstolgatás után), hogy minek pózolnak sörrel kezükben a Birodalmi katonák, de aztán hétfő reggel kapott egy erős áramütést a fejemben lévő kis izzó és teljesen megvilágosodtam, elmosolyodtam, és arra gondoltam, ez egy jó ötlet volt. Bár akkor nem értettem, de jó ötlet volt.

galaxis.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Az eredeti cikk itt érhető el

Leave a Reply