Kozel Svĕtlý: a kőbányai cseh remek

Vagyis inkább rettenet. Ott kezdődik, hogy a Dreher Művek gyártja, tehát csehet csak akkor lát, ha a buta Jarosláv megveszi. Őszinte sajnálatunkra olyan is.
Bazi nagy habzással indít, ha a dobozból pohárba mered önteni, és persze pár perc alatt összeesik az a valami a tetején.
A szagáról ne beszéljünk, ha kedves az életünk mert bár előszörre nincs neki, de amikor elfogy a dobozból a lé, és helyét a párolgó sör tölti ki, amitől végre megérezzük: valami borzalom. Álmatlan éjszakákat okozó sósavas görényondó, vagy valami efféle.
Meg íze se nagyon van, csak valami diabetikus pisibe kevert édeskés esti hangulat fut át a nyelved felett, alattomos, a szádban keserű, a torkodban ultrás utóízzel, ami annyira kiszárítja a nyelvedet meg a szádat, hogy már nem is érdekel semmi, csak hogy végre vége legyen. Hatalmas plusz pont, hogy hamar elmúlik, ezt azért írjuk a javára. A büff elviselhetőnek indul, aztán István-napi gyomormosásokat tud idézni, már persze annak, akinek bejátszott ilyesmi, vagyis mi csak tippeltünk.
Vagy mégse?
Alkohol: 4,0%
Verdikt: 3/10
Ára 130-200 HUF között van rablótól és Auchan-akciótól függően.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Az eredeti cikk itt érhető el

Leave a Reply