Elindulunk, iszunk, véleményt mondunk

Most, hogy sikeresen összerántottam az oldalt, ideje érdemben is megszólalni, hogy minek indít el valaki egy újabb blogot a söröknek szentelve. Nos, igazából szeretném másokkal is megosztani, hogy milyen szűklátókörűen gondolkodunk a sörökről. Ugyanazt isszuk otthon, a kocsmában, a meccsen, mindenhol. Ez olyan, mintha mindenhol csak rántott húst lehetne enni. Persze, finom a rántott hús, van sajttal / sonkával /gombával töltött is, meg 2-3 hetente jól is esik, és számíthatunk a minőségére, de akkor is, nem lenne rohadt unalmas minden nap azt enni?

Nos, én így vagyok a sörökkel. Kell a változatosság! Óriási a skála, aminek mi csak egy nagyon apró szeletét ismerjük. De nem tervezek mindenfajta sörre kitérni, úgy érzem, már magában ebben az egy kategóriában olyan gyöngyszemeket, olyan változatosságot lehet megismerni, hogy megelégszek ezzel az eggyel.

Szóval, ha érdekel, olvass, kommentálj, kritizálj, ossz meg, a lényeg, hogy Te is kapcsolatba lépj az IPA-kkal, a házi és kézműves sörökkel.

Előre jelzem, erősen szubjektív lesz a blog, és mindenféle mikrobiológiai háttértudást mellőzni fog. Viszont írunk majd nem csak csak magáról a sörről (megjelenéséről, illatáról, ízéről…), hanem benyomásainkról is, a csomagolását, fogyasztói megítélését illetően is. Ja, és nem csak forgalomban elérhető nedűkről lesz szó, hanem próbálunk minél több lelkes házisörfőzőt is bevonni, bemutatni.

Úgyhogy bele is vágunk, irány a bolt!

golem_ipa.JPG

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Az eredeti cikk itt érhető el

Leave a Reply